Booltink Security is een jong en flexibele beveiligingsorganisatie die zich sinds oktober 2010 richt op alle diensten en facetten binnen de beveiliging.

Onze uitgangspunten hierbij zijn steeds uw wensen. De handhaving van orde, rust en veiligheid zijn vooral in deze tijd, zaken die u met een gerust hart over kunt laten aan Booltink Security.
De medewerkers van Booltink Security zijn in staat om in alle situaties zowel preventief als repressief op te treden. Na een onderlinge afstemming zullen wij er alles aan doen om het te laten verlopen volgens uw wensen.

Wij zijn ons er terdege van bewust, dat wij in veel gevallen uw bedrijf vertegenwoordigen.
Booltink Security is een door het Ministerie van Justitie onder ND nummer 3464 goedgekeurd beveiligingsbedrijf, en de medewerkers zijn uiteraard beveiligingsmedewerkers met een zeer ruime ervaring. Al onze medewerkers worden door bijzondere wetten (onderdeel van Politie) gescreend en voldoen dus aan de wettelijke eisen om hun vak te mogen uitvoeren.

Op deze manier weet de opdrachtgever dat hij te maken heeft met betrouwbaar personeel en dat uw opdracht in vertrouwde handen is. Deze website heeft tot doel, u van voldoende informatie te voorzien omtrent onze werkzaamheden en welke diensten wij u kunnen aanbieden. Wij staan open voor al uw vragen en opmerkingen.