Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten.

Booltink Security levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement. Of het nu gaat om publieke evenementen, productpresentaties, meetings, jaarvergaderingen of een politieke conventie.

Ons dienstenpakket loopt uiteen van vervoer en begeleiding van VIPS tot en met toegangscontrole en het houden van security checks.
Onze medewerkers worden specifiek per opdracht geselecteerd op grond van de aard van de opdracht, persoonlijke eigenschappen en kwalificaties.
Denk hierbij aan persoonsbeveiligers, beveiliger VIP transport en gastheren.

Preventief toezicht, observatie, repressief optreden en servicegerichtheid zijn tijdens evenementen belangrijke kernpunten zodat uw evenement ordelijk en bovenal veilig kan verlopen.

Waar wij ruime ervaring hebben op het gebied van evenementen en het beveiligen hiervan, helpen en adviseren wij u graag met alle zaken die bij het organiseren van een evenement noodzakelijk zijn. Denk hierbij aan het maken van beveiligingsplannen of een vergunning aanvraag, brandpreventie etc.

Wij bieden dienstverlening op maat ten behoeve van uw evenement, van de voorbereiding, de uitvoering tot en met de nazorg.
Vanzelfsprekend beschikken onze medewerkers over de erkende diploma’s en/of certificaten.