Horecabeveiliging

Horecabeveiliging

Heeft u behoefte aan een goed opgeleide en ervaren gastheer, gastvrouw of horecabeveiliger vaak wel horecaportier genoemd, dan bent u bij Booltink Security aan het goede adres. De horecabeveiliger zet zich in om de veiligheid van uw medewerkers en gasten te waarborgen en een prettige sfeer te behouden in uw horecagelegenheid.

Horecabeveiligers kunnen te maken krijgen met dreiging of excessen die uitmonden in het gebruik van geweld. De horecabeveiliger is opgeleid om hier mee om te kunnen gaan. De horecabeveiliger van Booltink Security is uw gastheer, uw visitekaartje. Het imago van uw horecabedrijf wordt medebepaald door de uitstraling van uw horecabeveiliger. Een goede samenwerking en communicatie tussen de horecabeveiliger en ondersteunende diensten als politie zijn van groot belang. Een competente horecaportier reageert adequaat bij ongewenste situaties of, beter nog, voorkomt dat deze situaties zich voordoen.

Horeca beveiliging is tegenwoordig een normale verschijning in het uitgaansleven. Zelfs bij eetgelegenheden wordt horeca beveiliging ingezet om de orde en rust te bewaren. Booltink Security kan beveiligingsbeambten leveren welke ten allen tijden streven naar een goede oplossing, wanneer er een calamiteit zich voordoet.