Winkelsurveillance

Winkelsurveillance

Door toepassing van winkelsurveillance en winkelbeveiliging leveren wij op een professionele manier een belangrijke bijdrage ter voorkoming van winkelcriminaliteit en het vergroten van het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend publiek als winkelpersoneel.

Winkelcriminaliteit komt helaas steeds meer voor: door winkelend publiek, personeel, interieurreinigers, leveranciers etc.
Deze criminaliteit zorgt ieder jaar weer voor miljoenen euro’s verlies in de detailhandel.

De bezoekers willen in een ontspannen sfeer winkelen en zich veilig voelen. Maar dit geldt uiteraard ook voor u als ondernemer en uw personeel.
Veiligheid en beveiliging zijn daarom belangrijke onderwerpen in de detailhandel. Controle op zowel ingaande als uitgaande producten is noodzakelijk om verlies tot een minimum te beperken
en de veiligheid van een ieder zeker te stellen. Maar zeker ook preventie van diefstal is daarbij actueel.

De combinatie van technische hulpmiddelen en de inzet van een professionele winkelsurveillant zorgt ervoor dat er met een veilig gevoel gewinkeld kan worden en dat de derving door winkeldiefstal beperkt blijft.

De benadering van een winkelsurveillant van Booltink Security is bovenal preventief. Het toezicht is erop gericht winkeldiefstal en andere escalaties te voorkomen.
Indien noodzakelijk wordt er repressief ingegrepen.

Nadat wij een winkel hebben doorgelicht op o.a. eventuele risico’s, omgevingsfactoren en de wensen van de ondernemer zijn doorgenomen, verzorgen wij een compleet beveiligingsplan. Kortom in winkelbeveiliging kunnen wij u een compleet programma aanbieden.